Нација Online

• Претрага

Последња 3 броја

  • 18 - 20

  • 15 - 17

  • 11 - 14

Naslovna 18-20
Naslovna 15-17
Naslovna 11-14
Mедији у Србији у првој деценији XXI века?
 
Rastko

NSPM

Svetigora

Vitezovi

Dragos Kalajic

Arktogeja

Zenit

Geopolitika

Geopolitika

Сними ПДФШтампаПошаљи препоруку
Узбуна

 

ДА ЛИ СЕ СТАТИСТИЧКА СМРТ ЕВРОПЕ ВЕЋ ДОГОДИЛА

Драма самоубилачке равнодушности

 

Можда је заиста узбудљивије прочитати колика је недељна плата Кристијана Роналда или коју величину силикона је уградила Рада Накарада. Можда се заиста судбина Европе разрешава на утакмици БајернРеал, можда је тривијална књижевност права мера данашњег света, можда заиста звезде модне индустрије нису дрогиране робиње. Можда, ето, иза нове инвазије трећесветских маса на Европу не стоје САД и Саудијска Арабија. Али, у Европи би сви требало да се уозбиље, бар на час, и да сабрано прочитају вест о својој смрти

 

Пише: Жан Клод Диклон

 

Ово је уистину званична објава краја Европе какву ми знамо. Ствари су јасне, једноставне и тешке.

Да би се једна култура одржала дуже од двадесет пет година, мора постојати стопа прираштаја од 2,11 деце по породици. Све испод тога значи да ће то друштво, та култура, тај народ нестати.

Гледано кроз историју, ниједна култура се није спасила након што јој је стопа наталитета пала на 1,9. Стопу од 1,3 – практично – готово је немогуће преокренути, јер би требало 80–100 година да се сама исправи, а нема економског модела који би одржавао друштво у толиком раздобљу.

Другачије речено, ако од два пара родитеља сваки има по једно дете, и ако свако то дете добије једно дете, биће четири пута мање деце него бака и дедова.
Јасно?

Ако се само један милион деце роди 2014. године, тешко је имати два милиона одраслих који ће ући у свет 2034. Како се популација смањује, тако ће и друштво и култура лагано нестајати.

А данас је стопа наталитета у Француској 1,8, Енглеској 1,6, Грчкој 1,3, Немачкој 1,3, Италији 1,2, Шпанији 1,1... У целој Европској Унији просечна стопа наталитета је 1,38.

Понављам: историја, искуство и математика нам указују да је ове стопе практично немогуће преокренути. Кроз неколико година Европа какву ми знамо престаће да постоји.

Али, при том, популација у Европи се не смањује.

Како? Зашто?

 

ИСЛАМСКА ИМИГРАЦИЈА

 

Од укупног популационог раста Европе од 1990. године, преко 90 одсто чини исламска емиграција. Француска, дакле, има стопу фертилитета 1,8 промила, а муслимани у Француској 8,1. Јужна Француска, историјски гледано једна од регија с највише хришћанских храмова у свету, сад има више џамија него цркви. Тридесет одсто становништва старости испод двадесет година су муслимани. У већим градовима, попут Нице, Марсеља, Париза, тај број је нарастао на 45 одсто. Године 2027. један од пет Француза биће муслиман. Овим темпом, дакле, за само тридесет девет година Француска ће бити исламска република.

У задњих тридесет година у Великој Британији број муслимана нарастао је са 82.000 на 2,5 милиона. То је повећање више од 30 пута! У Великој Британији сад има преко 1.000 џамија, а многе од њих су бивше цркве. Преправљене. Као Европа.

У Холандији, 50 одсто новорођенчади су муслиманског порекла. За петнаест година пола становништва Холандије биће муслимани.

У Русији има 23 милиона муслимана. Сваки пети Рус је муслиман. За неколико година 40 одсто руске војске биће муслимани.

У Белгији 25 одсто новорођенчади су муслимани. Белгијска влада је установила да ће за само петнаест година трећина од укупног броја деце рођене у Европи бити муслиманске вероисповести. За само петнаест година.

Немачка влада прва је о томе јавно прозборила. „Тенденција пада немачке популације више се не може зауставити, тврде стручњаци. „А при постојећим трендовима, Немачка ће до 2050. године постати муслиманска земља.”

Либијски вођа Моамер Гадафи изјавио је не тако давно:

„Постоје знакови да ће Алах осигурати победу над Европом без мачева и пушака, без освајања. Нису нам потребни терористи, нису нам потребни бомбаши самоубице. Педесет милиона муслимана у Европи претвориће је у муслимански континент за следећих неколико деценија.”

Према подацима из 2007. године, муслимана у Европи има 52 милиона, а до 2017. тај број ће се удвостручити на 104 милиона.

Католичка црква је недавно објавила да ју је ислам надмашио бројем регистрованих верника. За пет до седам година ислам ће бити доминантна религија на свету.

Свет у којем ми живимо није онај у којем ће наша деца и унуци живети.

Можда ће некоме то звучати проблематично, али такозвана „еманципација жена”, која је директно утицала на овај катастрофални пад наталитета код евроаријаца и показала се као моћан инструмент за урушавање западне цивилизације, практично ће довести ислам у Европу. Када ислам наталитетом преплави западни свет и достигне већинску моћ, европске „еманциповане жене” поново ће под фереџу.

Мислите да булазним?

Проверите све ове податке. Онда узмите оловку, дигитрон и укључите мозак. <

 

Објављено: недеља, 9. август 2015, 9:43h

 

 
Nacija

Светлосна упоришта Драгоша Калајића

Број 18-20

Број 15-17

Број 11-14

Архива 2005-2006


Нација Online :ПочетнаУзбуна Драма самоубилачке равнодушности